Stars jatkaa veteraanivartija Lindellillä viiden vuoden sopimusta

PuckPedian mukaan Dallas Stars on päässyt jatkosopimukseen vartijan Esa Lindellin kanssa, josta on tulossa rajoittamaton vapaa agentti. Kyseessä on 26,25 miljoonan dollarin arvoinen viisivuotinen sopimus, joka varmistaa, että 30-vuotias suomalainen puolustaja jatkaa Dallas Stars Pelipaita yllään ja pelaa joukkueessa kaudelle 2029-30 saakka. Vaikka Stars-fanit odottavat rajoitetun vapaan agentin Thomas Harleyn sopimusta, Lindellin, veteraanipuolustusvoiman, säilyttäminen on joukkueelle ratkaisevan tärkeää, varsinkin kun hän on ollut liigan johdonmukaisin pelaaja viimeisen vuosikymmenen aikana puolustajat.

Lindell on koostaan ​​(6 jalkaa 3, 220 paunaa) huolimatta tunnettu puolustuskyvystään ja vahvasta luistelusta pikemminkin kuin kovasta tyylistään. Hänen puolustusstrategiansa keskittyy sijoitteluun ja tasapainoon puolustaessaan, ja viime vuoden tilastot osoittivat hänen arvonsa puolustusalueella – 62,5 % puolustusalueen peleistä tapahtui hänen puolustusalueellaan, mutta hän hallitsi silti 53,7 % odotetuista maaleista. Fanipaidat Jääkiekko Vaikka hänen hyökkäyskykynsä ei ole yhtä hyvä kuin joidenkin tähtivartijoiden, hän on tehnyt yli 20 pistettä jokaisella kolmella viime kaudella. Viime kaudella hän teki 5 maalia ja 21 syöttöä 82 pelissä, mikä osoittaa hänen kattavan kykynsä.

Lindellin keskimääräinen peliaika on lyhentynyt sen jälkeen, kun Peter DeBoer aloitti päävalmentajana, yli 22 minuutista peliä kohti viimeisen viiden vuoden aikana noin 20 minuuttiin nyt. Tästä huolimatta hän on edelleen Starsin toisen puolustusyksikön ydinpelaaja. Hänen oikeistokumppanistaan ​​on tällä kaudella kova kilpailu, ja Mathieu Dumban ja Ilja Lyubushkinin odotetaan kilpailevan paikasta. PuckPedian mukaan Starsilla odotetaan olevan 37,5 miljoonan dollarin palkkaa kaudelle 2025-26, mutta he kohtaavat paineita useiden pelaajien sopimusten jatkamisesta.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *