Stamkos ei voi jäädä Lightningin kanssa, suunta Predatorsiin!

16 vuotta Lightningissa pelanneena veteraanina Steven Stamkosin on vaikea hyväksyä, että hän lopulta ottaa pois Lightning Pelipaita ja kapteenin käsivarsinauhan, jota hän on käyttänyt 16 vuotta. Kenellekään kuusitoista vuotta ei ole lyhyt hetki. Lisäksi Stamkos on jo 34-vuotias veteraani pelata, uusia pelaajia. Voidaan siis sanoa, että myös Stamkosin sisäiset tunneheilahtelut ovat ilmeisiä.

Vaikka nykyinen Montreal Canadiensin valmentaja Martin St. Louis sai tiedon, hän kommunikoi Stamkosin kanssa välittömästi. St. Louis sanoi muistavansa edelleen elävästi ajan, jolloin hän jätti Lightningin, jossa hän pelasi 13 vuotta, ja hänet vaihdettiin New York Rangersiin, joten hän ymmärtää Stamkosin kamppailut erittäin hyvin. Mutta samalla hän sanoi myös, että pelaajana tällainen siirto on itse asiassa väistämätön, ja 32 miljoonan dollarin arvoisen neljän vuoden sopimus ei ole Stamkosille yllätys. Loppujen lopuksi Nashville Predators on edelleen hyvä, joten se voi antaa Stamkosille uusia urakorkeuksia.

Vaikka St. Louisissa on järkeä, meidän on katsottava, mitä tapahtuu, kun heidän molempien on poistuttava Chargersista. St. Louis korvattiin alun perin Stamkosilla NHL:n luonnosvalintana vuonna 2008, joten hän neuvotteli joukkueen kanssa ja muutti lopulta New Yorkiin varsin positiivisin ehdoin. Mutta Stamkos johtuu palkkakaton vaikutuksesta. Vaikka hän lopulta halusi alentaa vaatimuksiaan rohkaistakseen itseään pysymään Salaman kanssa, Salama lopulta luovutti hänestä. Tämä mentaliteetti on täysin erilainen.

Voidaan sanoa, että Stamkos puki Predators Pelipaita henkisellä haavalla, ja toivottavasti hän ei pääse vaikuttamaan ja näyttämään vanhan kapteenin vahvuutta seuraavissa peleissä!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *