Stamkos luopuu Lightningista, eläkejärjestely keskeytetty!

34-vuotias hyökkääjä Steven Stamkos riisui äskettäin Tampa Bay Lightning Pelipaita 16 vuoden jälkeen ja siirtyi Nashville Predatorsiin. Vaikka tämä pelaaja ei voi allekirjoittaa eläkesuunnitelmaansa Lightningin kanssa, hän voi silti pelata rakkaalla urheilustadionilla.

Itse asiassa Stamkosin vahvuus on ilmeinen. Hän ei ole vain Lightning-joukkueen kapteeni, vaan myös historiallinen maalintekijä ja kaksinkertainen Stanley Cup -mestari. Viime vuoden turnauksessa hän teki 84 pistettä (34 maalia, 50 syöttöä) 81 pelissä ja voitti Mark Messier Leadership Award -palkinnon. Tälläkin kaudella hän on tehnyt 81 pistettä (40 maalia, 41 syöttöä) 79 pelissä. Tästä syystä Predators piti lopulta veteraanista.

Tämä tulos on myös väistämätön koko Lightning-tiimille. Onhan valinnan tekeminen erittäin vaikeaa, kun kuusitoista vuotta pelannut pelaaja lähetetään toiseen joukkueeseen ja toisen joukkueen pelaajilla on edelleen suuria vaatimuksia joukkueelle. Joten kun uutinen julkaistiin, kaikki Lightning-fanit olivat melko pettyneitä. Tietysti myös Lightning-joukkueen pääjohtaja analysoi tätä tilannetta varsin osuvasti, sillä tästä NHL-kaudesta alkaen veteraanin peliaika lyhenee huomattavasti, mikä on myös isku kentällä taitaville pelaajille.

Myös Stamkosille hänen vastauksensa oli varsin vilpitön, vaikka onkin aika sääli jättää hyvästit Salamalle, sillä tutun kokemuksen ja elämäntavan jättäminen vaatii rohkeutta. Mutta mahdollisuus hankkia Nashville Predators Pelipaita ja jatkaa näyttäytymistä kentällä on jännittävää jokaiselle ammattipelaajalle!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *